Opdrachten en projecten

Als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een portret van een mens een dier een tuin of een huis, neemt u dan gerust contact met mij op dan kijken we naar de mogelijkheden. ondine.online@planet.nl

Tableau de la troupe, linoleumsnede 67 x 67 cm
Opdracht afscheid Hans du Prie van iHUB
De Singel ≈ een gedicht
Gigantisch Poëtisch Prentenboek over de Heemraadssingel 80 x 200cm Ondine de Kroon over haar werk:
Ik loop sinds 1995, toen ik aan de Schietbaanlaan kwam wonen, mijn bijna dagelijkse rondje over de Heemraadssingel. Daar ontstond het idee om een kunstwerk te maken over een wandeling. Al bladerend door het boek wandel je over de Heemraadssingel. Het reuzenboek bevat ontmoetingen van buurtbewoners met de Singel, het is een poëtisch prentenboek, waaraan 128 buurtbewoners hun bijdrage hebben geleverd in verschillende druktechnieken.
Kunst in openenbare Ruimte, Stokroos, Bloemhof Rotterdam
Stokroos,  opdracht Centrum Beeldende Kunst Rotterdam, Bloemhof Rotterdam. Buurtbewoners vertaalden de namen van de overbekende bloemen die oorspronkelijk uit hun land van herkomst kwamen.
Kamelia, Bloemhof Rotterdam, Buurtproject
Kamelia, opdracht Centrum Beeldende Kunst Rotterdam, Bloemhof Rotterdam. Buurtbewoners vertaalden de namen van de overbekende bloemen die oorspronkelijk uit hun land van herkomst kwamen.
opdracht linoleumfabriek Forbo Flooring
Opdracht Forbo Flooring, schoolplaat De berm, linoleumdruk op doek 120 x 80 cm
linoleumdruk in opdracht van het schip de Willy 63
Willy 63 Opdracht familie Dijkhuizen 70 x 100 cm. De boot de Willy 63 is in de 2e Wereldoorlog getorpedeerd. De man uiterst rechts was toen niet aan boord omdat hij ziek was. Zijn zoon wilde het schip met bemanning laten vereeuwigen ter nagedachtenis aan hem. De prent werd aangekocht door het Muzee,  Schevenings museum.
Archetipi een project voor Villa Zebra
Opdracht Villa Zebra, Archetipi, Foto Hester Blankestijn. Kinderen zochten hun eigen gekozen familie uit om in de tipi mee te bivakkeren.
Rondom een project met het Rotterdams Designcollege het Marnix Gymnasium en het Lyceum Rotterdam. Samen maakten zij een ets rond de rotonde Heemraadssingel/ Beukelsdijk.

Opdracht Guus Siertsema
Opdracht Josje Bootsma
Opdracht voor Philip Kuijper Rotterdam