Tableau de la troupe, linoleumsnede 50 x 52 cm, 2021
Opdracht afscheid Hans du Prie van iHUB/Horrizon jeugdzorg 

opdrachten en projecten

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een portret van een mens, een dier, een tuin of een huis, neem gerust contact op of vul onderstaand formulier in dan kijken we naar de mogelijkheden.

  in opdracht Philip Kuijper
  in opdracht Josje Bootsma
  in opdracht Guus Siertsema

  De Singel = een gedicht

  Sinds 1995, toen ik aan de Schietbaanlaan kwam wonen, loop ik mijn bijna dagelijkse rondje over de Heemraadssingel. Daar ontstond het idee om een kunstwerk te maken over een wandeling. Al bladerend door het boek wandel je over de Heemraadssingel. Het reuzenboek bevat ontmoetingen van buurtbewoners met de Singel, het is een poëtisch prentenboek, waaraan 128 buurtbewoners hun bijdrage hebben geleverd in verschillende druktechnieken.

  Gigantisch Poëtisch Prentenboek over de Heemraadssingel 200 x 80 cm

  Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

  Stokroos en Kamelia, opdracht Centrum Beeldende Kunst Rotterdam, Bloemhof Rotterdam. Buurtbewoners vertaalden de namen van de overbekende bloemen die oorspronkelijk uit hun land van herkomst kwamen.

  Forbo Flooring

  Schoolplaat De berm, opdracht Forbo Flooring, linoleumdruk op doek.

  Schoolplaat De berm, linoleumdruk op doek 120 x 80 cm
  Willy 61, linoleumsnede, 75 x 57 cm

  familie Dijkhuizen

  De boot de Willy 61 is in de 2e Wereldoorlog getorpedeerd. De man uiterst rechts was toen niet aan boord omdat hij ziek was. Zijn zoon wilde het schip met bemanning laten vereeuwigen ter nagedachtenis aan hem. De prent werd aangekocht door het Muzee, Schevenings museum.

  Villa Zebra

  Archetipi, opdracht Villa Zebra. Kinderen zochten hun eigen gekozen familie uit om in de tipi mee te bivakkeren.

  Foto Hester Blankestijn
  Rondom, ets, de rotonde Heemraadssingel/ Beukelsdijk

  Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

  Rondom, een project met het Rotterdams Designcollege, het Marnix Gymnasium en het Lyceum Rotterdam. Samen maakten zij een ets rond de rotonde Heemraadssingel/ Beukelsdijk.

  samenwerkingen

  Ondine staat open voor samenwerkingen met andere kunstenaars en makers. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.